Category Archives: Takki

Takki

Tämä on minusta nopein mahdollinen tyyli: joten mahdollisimman monta saumaa ommellaan peräjälkeen, ennen silityskatkoa, tällöin silitetään kertarysäyksellä auki jokainen ommellut saumat. Se malli käy silti kovin myöskin feminiiniselle naiselle luomalla mielenkiintoisen kontrastin tyttömäiseen tai romanttiseen asukokonaisuuteen. eksä sekä takit ei itsenikään mielestäni kuulu suinkaan yhteen, vaan niin ainoastaan Suomen ilmasto onkin tehnyt meille taas tepposensa ja varsinkin täällä Tampereen suunnalla takeille onkin ollu isompi määrä käyttöä kuten t-paidoille ja shortseille.

Kaunis mekko, mutta miten tän asustaisi? Musta väri onkin iisi, mutta entä tämä tumma sininen. Sukupuolten väliset erot tulevat myös reippaan esiin, kun kysymys on talvivaatteista. Itse ihastuin ryhdikkääseen kullatuin napein varustettuun takkiin ensisilmäykseltä, takin malli ja yksityiskohdat oli kovasti mieleeni ja päälle ensimmäistä kertaa kyseisen vetäistyäni tiesin, niin että siitä täytyisi aivan varmasti tän syksyn ykköstakki! Meidän täkit oli ihan littanat, sellaiset loppuun käytetyt, mahdollisesti alunperinkin toiset halpikset.

Se on mainio hameiden kanssa. Loden-materiaali sekä siitä tehty takki on tuotettu pääraaka-aineenaan alpakan vai lampaanvilla, elikkä takki on kevyt vaan kestää reippaan vettä, tuulta sekä hankausta. Liituraita voi säväyksen seilorihenkeä näyttävistä, kullanvärisistä napeista. Valitse takki, joka nahka onkin pehmeää ja mattapintaista. Varsinkin vannoutuneelle hameihmiselle pidempi takki onkin elintärkeä. Ostin takin, Kallis, vain hyvä päällä.

Takit netissä

Sanotaan, ettei köyhillä oo varaa ostaa halpaa sekä tosiasiassa se todella kovin pitääkin paikkansa. Pienen anonyymiyden säilyttämiseksi puhutaan ainoastaan liikkeestä, jolla onkin toimipisteet kauppakeskuksessa Espoossa ja Helsingin ydinkeskustassa. Duffeli-napit ja ruudullinen huppu. Kauden muoti tarjoaa runsaasti valinnan varaa, tämä onkin täynnä leikkisyyttä sekä rohkeita värejä, lämpimiä neuleita, klassista juhlatyyliä ja yksilöllistä takkimuotia.

Takit

http://www.takit.fi
Tästä se lähtee – talveen laskeutuminen! Minulla onkin tällä hetkellä jokapäiväisessä käytännössä neljä takkia, mistä kaksi uuden sesongin mallistoja.

Posted in Takki | Tagged | Comments Off on Takki