Category Archives: Tabletti

Tabletti tietokone

Tabletti tietokoneen akunkesto on pääsääntöisesti yllättävän huomattavasti pitempi kuten läppärien. Laadukkaan tabletin patteri kestää yleensä ottaen ainakin 10 tuntia. Netissä surffailu tabletilla onkin nopeaa ja mukavaa. Sivustot latautuvat isosti sekä selailu on helppoa.

Tablettia saattaa käyttää seisaaltaan. Kukapa meistä ei välillä olisivat seisonut läppäri auki lumisateessa – tabletin kanssa ahdistaa merkittävästi vähemmän. Karttana se on ylivertainen, mutta myös vähänkin pidemmän jonottamisen kuluessa sen nappaa mieluusti olkalaukustaan.
Tabletti ei hurise eivätkä kuumene. Läppärin kanssa ei tartte kauaa sängyssä viettää aikaisemmin kuten tuuletin alkaa pitää meteliä. Hiljainen nöyrästi palveleva tabletti ei tunnu samalla tapaa tekniseltä rakkineelta kuin tietokone. Kunhan onkin sekä toimii ainoastaan.

Näppärä matkoilla kokonsa ja painonsa puolesta. Ei enää tulisi mieleen raahata läppäriä viikonloppureissuilla tai matkoilla. Tyttärelläni onkin oma PC mutta saatuaan muun tabletin synttärilahjaksi PCn käyttö onkin jäänyt vähiin, vain laajemmat kirjoitustyöt sekä he koulutehtävät mitkä vaativat tulostusta tehdään PCllä.
Kaikenkaikkiaan olemme varsin tyytyväsiä ja voimme suositella muillekin. Jos et ole aikasemmin käyttänyt tablettia, varaa itsellesi kunnolla aikaa tutustua laitteeseen sekä tämän mahdollisuuksiin. Käyttöohje on sen verran suppea jotta harjoitteluaika onkin tarpeen.

Halvasta hinnasta huolimatta tabletti pelittää yllättävän nätisti. Hankin tän lähinnä vapaa-ajan matkoja varten että pieni koko sekä keveys onkin sillä hommassa valttia nykyään. Laitteen ominaisuudet riittää paremmin kuin kovin karttojen ja aikataulujen selaamiseen. Ravintoloiden ja nähtävyyksien haku yms pystyy myöskin ihanasti. Ja jospa härpäke sattuisi kiinnostamaan varkaita, taloudellinen tappio ei päätä huimaisi…
Navionics Marine. Itämeren merikartat pilkkahinnalla. Sovellus on toteutettu vähän hölmösti, vain onkin puutteineenkin ihmeellinen. Mikäs silloin on vesitiivis pussi kaulassa laidalla istuessa sekä navigeeratessa.

Posted in Tabletti | Tagged | Comments Off on Tabletti tietokone