Category Archives: Sähkösavuke

Sähkötupakka vertailu

Nestesäiliön mukana tulevasta pipetistä ainoastaan tiputellaan liuosta patruunaan sikäli kauan että tämä onkin täynnä tällöin sähkötupakkasi on jälleen valmis käyttöön. Siinä mielessä kuluttaja ei käsitä, mitä hän oikein polttaa, jotta tuoteselostetta ei oo näkyvissä, Heloma kertoo. E-nestettä lisätään sähkötupakan patruunaan, joka jälkeen se höyrystyy ja tätä hengitetään normaalin savukkeen tapaan. Jossain vaiheessa taskusta löytyi täytekynännäköinen putki. Toisaalta virkamiehet kertovat, jotta tupakoinnin kustanukset ovat vuositasolla jo 1,5 – kaksi miljardin euron luokkaa.

Jotkut ovat kyenneet lopettamaan tupakoinnin täsyin sähkötupakan kautta. Molemmat organisaatiot pitävät tuotteesta saatuja käyttökokemuksia riittämättöminä. Patruunassa oleva täyttöneste siirtyy automaattisesti höyrystäjään sekä atomisoija aktivoidaan joko painamalla sähkötupakan akussa olevaa katkaisijaa (manuaalinen versio) taikka pelkästään imaisemalla sähkötupakasta (automaattinen versio).

Mistä hankkia sähkötupakka?

Sähkötupakan vain hankkia joko nikotiinilla tai nikotiinittomana. Nämä liuokset on todennäköisesti suurimmalle osalle verrattain vieraita, joten niiden turvallisuudesta ihmiselle halutaan usein täysin oikeutetusti enemmän informaatiota. Sähkötupakat kaupataan melkein aina ns.

Hyvänä vinkkinä pyritään mainita, että akkuja kandee hommata vähintään kaksi kappaletta, jotta saat käyttää sähkötupakkaa myös mutta kun yksi akku onkin latauksessa. Internetistä onkin vaikka totaalisen laillista tilata elektronista röökiä ja nikotiini nesteitäkin ETA-alueelta. Keski-Euroopassa ilmiömäisen suosion saanut sähkötupakka onkin systemaattisesti kielletty viranomaisten toimesta kotimaassa, silti kyseessä on ehdottomasti tehokkain keksintö tupakoinnin lopettamiseen.

Yleensä neste koostuvat suurelta osin propyleeniglykolista taikka glyseriinistä, mitä onkin jatkettu vedellä sekä useanlaisilla makuaineilla. eGo-T on paras sähkötupakka siitä johtuen, niin että tämä on päivänselvä käyttöinen.

Ensimmäisen sähkötupakan hän tilasi ulkomaisesta verkkokaupasta. Mutta minun mielestä sähkötupakan paras puoli on tämä, jotta se sopii ihan loistavasti myös naisille! Ehkä jotkut miehet pitävät röökimuijia seksikkäinä, vain aika monen mielestä tupakoiva nainen ei oo puoleensavetävä. Tästä  sähkötupakasta on olemassa ja automaattinen jotta manuaalinen, käynnistysnapilla varustettu versio.

Posted in Sähkösavuke | Tagged | Comments Off on Sähkötupakka vertailu