Category Archives: Auto Kamera

Miksi tarvitaan autokamera?

Se ei voi pudota päälle, eivätkä sen takia saa kolauttaa päätään. Laitteen käyttö on yksinkertaista sekä päivittäinen käyttäminen ei vaadi nappien painelua. Tietosuojavaltuutettu saattaa myöskin puuttua lainvastaiseen toimintaan.

Tämä www.autokamerakauppa.fi on vähän villiä touhua. Jotta kuvamateriaalisi toimisi millään tavalla todisteena oikeudessa, se on käytävä rikostutkinnan yhteydessä avulla editoinnin varalta. Full HD -tasoisten videokameroiden tallenteista erottaa melkein edellä ajavien rekisterinumerot. Liikennesääntöjen puuttellinen hallitseminen johtunee osittain tästä, että Venäjällä ei ole vaikeaa ostaa ajokorttia käymättä päivääkään autokoulua.

Halvimmat autokamerat

Kuvassa näkyvä peili ei ole auton oma peili ainoastaan sen päälle kiinnitetty autokamera, missä onkin matkustamon puolella peili. Autokameran tallennustilan kesken loppumisesta ei myöskään tarvitse murehtia, mutta tän pystyy asentaa kuvaamaan loopissa, jolloin se kuvaa automaattisesti esimerkiksi 15-25 minuutin videoklippejä peräkkäin, ja kun muistikortti tulee täyteen, vanhimman klipin päälle tallennetaan automaattisesti.

autokamerassa on sisäinen akku, jota pystyy ladata myös kuvauksen aikana auton sytytinpistokkeesta. autokameralla saattaa myöskin ottaa yksittäisiä valokuvia sekä tämä toimii myöskin pysäköidyn auton valvontakamerana. Itse laitoin tuollaisen autokameran autoon kiinteästi jahka aloin opettamaan lasta opetusluvalla. Nuo autokamerat toimivat tosiaan samalla periaatteella kuin pirssien turvakamerat taikka ehkä lähemmin lentokoneiden mustien laatikoiden tapaan.

Ajoneuvotallennin kuvaa automaattisesti laajakulmalinssillä ja mahdollistaa kolarien sekä onnettomuuksien selvittelyn jälkikäteen. Lopulta keksin sähköjohdolle vaikka sikäli näkymättömän reitin tupakansytytinpistorasiasta, jotta autokameran saatuani luovuin totaalisesti tosta suunnitelmasta.

Lisäksi videolla pitäisi näkyä selkeä tilanne kolarista, niin että syyllisestä ei olisivat mitään epäselvyyttä. Epäselväksi voikin jäädä esimerkiksi se, ajetaanko omalla kaistalla vai vastaantulijoiden kaistalla, Kantola selventää. Mikäli tallenteessa näkyy, jota edessä olevan auton pidä sisällään tapahtuu, kuvauksen kohteeksi joutuneet saattavat kokea yksityisyytensä tulleen loukatuksi. Kuvakulma voikin vääristää.

Oikeus puolestaan päättää tapauskohtaisesti, hyväksytäänkö jotain todistetta oikeuteen taikka ei. Pienikokoinen HD videota kuvaava autokamera, mikä käynnistyy automaattisesti käynnistäessäsi auton. Mikäli olenkin oikein ymmärtänyt, niin kotimaassa kaikki todisteet käy jahka asioita tutkitaan.

Posted in Auto Kamera | Tagged | Comments Off on Miksi tarvitaan autokamera?