Laihdutus keinot

Mutta kyllä tämä jokainen lähtee tasosta sekä rytmistä ja määrää ei sikäli tarvi hallita. Noin 2–2,5 tunnin jälkeen aamiaisesta sekä lounaasta käy ottaa välipala. Menin lääkäriin tämän tähden, niin että epäilen kilpirauhasen vajaatoimintaa. Tämän takia ihmiset uskovat osaavansa laihduttaa.

Laihdutus keinot

Punnerra ylös. Pelkällä liikunnalla laihduttamiseen, ruokavaliota muuttamatta, meistä suurimmalla osalla ei kerta kaikkiaan oo aikaa. Osa puolestaan pykee laihduttamaan, vain tulokset eivät ole pysyviä. Selvitä painoineksi taulukosta. Pian uudet terveelliset elintavat jatkuivat seitsemän viikon rutistuksen jälkeenkin. Rakas, sinusta onkin putkahtanut pullukka -sarjassa nähtiin neljännessä jaksossa painonpudotussuoritus, joka sai jopa sarjan personal trainer Jenni Levävaaran vaikuttuneeksi.

se, että aliarvioi syömiensä ruokien määrän/koostumuksen, napostelee huomaamattaan aterioiden välillä, jättää tarkoituksella merkitsemättä jotakin mielestään ei-hyväksyttävää (suklaa, makeiset, alkoholi) sekä unohtaa koko asian, käyttää jotain energiaa sisällään pitäviä valmisteita ruokien myös jne.

Se myöskin tukee painonhallintaa. Kuukauden tai kahden laihdutus voi viedä kiloja alas hyvälläkin vauhdilla, vaan jospa muutos ruokailutottumuksissa ja liikunnan määrässä ei ole pysyvä, niin painoa rupee kertymään vyötärölle taas uudelleen. Joka tähän uskoo, pettyy, kertoo googlaaja Kevin Hall, Yhdysvaltain terveysviraston lihavuustutkija, jonka onkin tullut Yhdysvaltain tieteenedistämisseuran suureen vuosikongressiin murtamaan globaalia laihdutusmyyttiä.

Nopea laihdutus

Esimerkiksi kuusi pientä ateriaa säännöllisesti nautittuna (vaikkapa noin 3,5 tunnin välein) täytyy nälän poissa ja edistää aineenvaihdunnan toimintaa. Suklaanhimon sammuttaa hyvin keinotekoisesti makeutettu kaakaojuoma. Mikäli laittaa alkuperäisen tavoitteensa liian alas, turhautuu liikaa yrittäessään päästä viimeisistä kiloista eroon.

Laihdutus keinot
Laihdutus ei ole missään nimessä helppoa, jotta tämä yleensä ottaen tarttee rajuja elämäntapamuutoksia. Mä pidän kanssa aika matalaa profiilia laihdutuksen kanssa. Ja tätä tarkoitan. Mikäli haluan herkutella kaupungilla, otan erikoiskahvin. Ja niin kun mä päätin olla kunnolla (nauraen, ylpeyttä äänessään!) näissäkin juhlissa, vaan katsokaa nyt! Taas otin täytekakkua (!) vieläkään uudemman kerran.

Posted in Laihduttaminen | Tagged | Comments Off on Laihdutus keinot

Comments are closed.