Tag Archives: Laihduttaminen

Laihdutus vai kevennys

Mikäli ruokapäiväkirjassa ei näy mitään korjattavaa eivätkä hänen paino ala pudota, on syytä varata aika lääkärille sekä ottaa ruokapäiväkirja hyvänä dokumenttina mukaan. Ollessani 17-vuotias, laihdutus projektini alkoi Facebook-tilapäivityksestä. Voimaharjoittelun myötä lihasten aineenvaihdunta kiihtyy sekä he esittelevät heti isommilta sekä kiinteämmiltä.

Näyttöön ropsahtaa jopa 17 miljoonaa osumaa. Hidas laihdutus ei tämän lisäksi rassaa hermoja, vastustuskyky ei heikkene eikä iho rypyty.  Laihdutus ei onnistu ilman insuliinin erityksen hallintaa. Perehdy vähähiilihydraattiseen (VHH) ruokavalioon ja ala noudattaa sen periaatteita. Nämä muutokset kuitenkin parantavat elämänlaatua pitkässä juoksussa hyvinkin huimasti. Kriisin keskellä saattaa ajatella, niin että nykyisin itsellä onkin ainakin aikaa, ehdin sattua katsomassa mummoa sairaalassa tai kuntoilla, tehdä terveellistä ruokaa, lukea kirjoja, käyttää voimavaroja sen takia.

Näin toimien paino laskee rasvakudoksen vähenemisen ansiosta, eivätkä lihasten kustannuksella. Mahtuaksesi viimeisen kesänä ostamiisi farkkuihin. Niiden avulla ymmärrämme aikaisempaa paremmin ylipainon sekä lihomisen biokemiallisia taustatekijöitä. Monilla ylipainoisilla miehillä sekä naisilla on harhakäsitys tästä kuinka merkittävästi vaaditaan kesäkunnon saavuttamiseksi.

Samaa laihdutus tahtia olen jatkanut nykyhetkeen asti sekä saavutan tuloksia yhä. . Ruokajuomana saattaa olla rasvatonta maitoa tai vettä sekä leipänä näkkitai ruisleipää. Meillä suomalaisilla onkin ylipainoa yhteensä 15 miljoonaa kiloa. Lihavat oli toisia väsyneempiä. Liikunnankaan ei tartte olla mitään hikijumppaa, vain puolen tunnin merkittävä kävelylenkki päivässä riittää, Alanko muistuttaa.

Laihdutus keinot
Laihdutusta edistääksesi sun tulee noudattaa ainoastaan muutamia, erittäin yksinkertaisia laihdutusvinkkejä. Voi katsoa noita mahdollisuuksia, joita ylimääräinen aika se elämään. Toinen syy on myös tämä, jotta ruoka rupee maistua paremmalta, eli sitä syödään mielellään isompi määrä, kertoo synnytysten ja naistentautien erikoislääkäri Teija Alanko. Sinun ei siis tartte miettiä, kuinka huomattavasti sinä voit taikka teidän täytyy syödä, vain mielitekosi kirjoittaa, milloin olet kylläinen.

Yleensä vaikka painonpudotuksen hidastumiselle löytyy joku järkevä selite. Jos kyseessä ei oo sairaus, yleisimpiä syitä saattavat olla esim.

Posted in Laihdutus | Tagged | Comments Off on Laihdutus vai kevennys