Tag Archives: elektroninen tupakka

Sähkötupakka ei tuota savua

Sähkötupakka sammuu heti jahka lopetat imemisen ja käynnistyy normaalisti ilmanpaineen (imu) tai äänen vaikutuksesta. Sähkötupakan käyttökustannukset voivat vaihdella suurestikin. Jos keskityt vain yhteen malliin sekä hankit ainoastaan välttämättömät tarvikkeet sikäli hinta on saletimmin tupakoimista edullisempi. Useimmat silti toivovat loppujenlopuksi testata muitakin laitteita ja eri aromeja sekä tässä siis kohtaa sähkötupakka pystyy muuttua kalliimmaksi vaihtoehdoksi.

Sähkötupakassa tupakanpuru korvataan nesteellä jota kuumentamalla tuotteesta on mahdollista imeä savua muistuttavaa vesihöyryä. Hintaan tuntuu merkittävästi tietenkin myös se, mistä sähkötupakkaa ostat. Ennen ostamista, muista katsoa nettikauppalista ja hyödynnä alennuskoodit. Höyryn määrään vaikuttaa eniten käytettävä härpäke sekä täyttönesteen sisältö. Vesihöyry pitää sisällään myös nikotiinia, jospa ihminen käyttää nikotiinia sähkötupakassaan.

Vesihöyry ei oo savua, täten sen polttaminen on vaaratonta sivullisille henkilöille ja ennen kaikkea savuketta haitattomampi vaihtoehto käyttäjälle itselleen. Sähkötupakan avulla tupakasta eroon pääseminen onkin miellyttävää, vain myös tehokasta. Suurin lohko sähkötupakan tilaajista tilaa nesteensä nikotiinillisena, jonka ei sinänsä ole vaarallista, jotta nikotiini sinäsnä ei tapa, toisin kuten tupakan savu.

Euroopan komission mukaisesti nikotiinia sisältävät sähkötupakkavalmisteet saattavat kuulua EU:ssa lääkelain piiriin. Nikotiinittomien valmisteiden valmistusta sekä myyntiä ei kontrolloida, eli heidän koostumuksessa esiintyy isoa vaihtelua ja tuotteiden turvallisuudesta ei ole tietoa.

Posted in Sähkötupakka | Tagged , | Comments Off on Sähkötupakka ei tuota savua